Make-up Deluxe

bruid_2Bruidsmake-up

Jullie trouwdag is één van de mooiste en meest onvergetelijke dagen van jullie leven. Als bruid wil je maar één ding: stralen! Een fantastische droomjurk, een perfect kapsel en een sprankelende make-up maken je look compleet.

Een bruidsmake-up is meestal vrij natuurlijk en fris, maar hij wordt aangepast aan jouw persoonlijkheid. Tijdens een proefmake-up bespreken we samen wat je wensen zijn, wat bij je past en natuurlijk ook bij de kleur van je trouwjurk. Een proefmake-up zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, het is een proefbeurt in de studio waar er naar de wensen en mogelijkheden van de bruid wordt geluisterd. Op je trouwdag komen we aan huis. Nadat je kapsel gestyleerd is, beginnen we er aan. Opdat je make-up er schitterend uitziet, verwijderen we eventuele make-uprestjes en brengen we een primer aan die ervoor zal zorgen dat je make-up perfect blijft zitten.. Als je dat wil, kom ik zelfs langs om je make-up bij te werken voor de fotoshoot en/of het avondfeest. Je zal schitteren!

Ook de mama’s, zussen, tantes, getuigen of bruidegom kunnen voorzien worden van een passende make-up. Zo ziet iedereen er schitterend uit op deze grootse dag.

Voor info of reservering, contacteer ons via de contactpagina

 

 

Vrijgezellenfeest! Birthdaygirl!

vrijgezellen_10Gaat je vriendin trouwen? Dan willen jullie zeker een vrijgezellenfeestje dat knalt!!! Of is er eentje jarig? Make-up Deluxe voorziet een workshop of make-upsessie bij ons in de studio, bij je thuis of op locatie.

Je kan kiezen uit verschillende formules:

  • Make-up Deluxe Workshop : De bride-to-be of jarige wordt verwend met een totale make-up. De opbouw van make-up wordt daarbij stap voor stap uitvoerig besproken. En de rest van de dames gaat zelf aan de slag. Uiteraard worden jullie begeleid en krijgen jullie persoonlijke tips.
  • Make-up Deluxe Maquillage met fotoshoot: Een make-up sessie waarbij alle dames gemaquilleerd worden met een fotoshoot achteraf voor een onvergetelijk feest. Iedereen krijgt de kans om voor de lens van een professionele fotograaf te staan. Jullie krijgen een reeks bewerkte foto’s digitaal doorgestuurd zodat je zelf bepaalt wat je ermee doet. Nieuw!!!!: Je kan ook voor een totale make-over gaan met een hairstyling!

Voor info of reservering, contacteer ons via de contactpagina

 

Maquillages voor alle gelegenhedenportret_9

Een doopfeest, een communie, een huwelijksfeest, avondfeest, galabal, Oudjaar… wij staan klaar om jou te voorzien van een stralende en passende make-up, aan huis of op locatie. De make-up blijft gegarandeerd mooi zitten tot in de vroege uurtjes.

 

 

 

Make-upadvies

ahw_3

 

 

 

Wil je weten welke kleuren jou goed staan? Wil je op de hoogte zijn van de nieuwste trends? Kom dan naar onze studio voor een one on one make-upsessie. Je wordt gemaquilleerd en krijgt tips en tricks mee om het thuis zelf aan de slag te gaan.

 

 

 

 

 

Beautyworkshop & cursussen

ahw_6Schoonheid is als een magneet. Wanneer je je goed voelt, trek je positieve dingen aan of je nu op zoek bent naar de prins op het witte paard, een nieuwe job of gewoon “a new you”. Make-up kan een extra boost geven aan je zelfvertrouwen, je doen stralen en je het gevoel geven alsof je de wereld aankan.

In onze make-upworkshops brengen wij je kennis bij over make-up en maken je bewust van je uiterlijke kenmerken zodat je weet wat je in de verf moet zetten. Een aantal uurtjes gezellig wat bijleren over make-up thuis of in onze studio met vriendinnen, collega’s of een privésessie voor jou alleen… het kan allemaal bij ons. De workshops die je bij ons kan volgen: dagmake-up, avond-make-up, feestmake-up, smokey eyes, gelaatsverzorging en de trendmake-up.

Kijk op onze facebookpagina voor aankomende data.

Wil je iemand verrassen met een workshop? Dat kan dankzij onze cadeaubon.

Op locatie? Geen probleem, vraag snel een prijsofferte aan.

Voor meer info of reservering, contacteer ons via de contactpagina

 

Teenagerparty’s (12-18 jaar)

vrijgezellen_11Wil je je dochter een leuk verjaardagsfeestje geven waar ze nog lang over zal praten? Make-up Deluxe helpt je daarbij. Wij verzorgen een namiddag met een maquillage aangepast aan de leeftijd van de meisjes.

Extra opties:

  • Een heuse fotoshoot. Een fotograaf zal foto’s trekken van het feestje, portretfoto’s en groepsfoto’s… naar eigen wens in te vullen. De foto’s worden dan bewerkt en op cd-rom gebrand.
  • Hapjes, cupcakes, taart en drankjes bij ons in de studio.
  • Het lakken van de nageltjes in allerlei toffe kleurtjes.

Voor info of reservering, contacteer ons via de contactpagina